Cytat z mareks data 3 września 2020, 22:53Powiem ci mnie osobiście ekologia nie skłoniła do instalacji paneli ale raczej fakt, że teraz w kamperze mam prąd. Mogę zasilać lodówkę, telewizor i inne sprzęty elektryczne bez potrzeby płacenia za możliwość podłączenia się do sieci na kempingu. Poza tym mogę pozostawać przez długi okres w miejscach na dziko 🙂
Powiem ci mnie osobiście ekologia nie skłoniła do instalacji paneli ale raczej fakt, że teraz w kamperze mam prąd. Mogę zasilać lodówkę, telewizor i inne sprzęty elektryczne bez potrzeby płacenia za możliwość podłączenia się do sieci na kempingu. Poza tym mogę pozostawać przez długi okres w miejscach na dziko 🙂
Cytat z krzysiekk data 23 września 2020, 11:56Dawno temu usłyszałem o rozwiązaniu jakim jest fotowoltaika, ale dopiero po skontaktowaniu się z firmą PV Projekt stwierdziłem, że to dobry pomysł. Chłopaki z firmy zamontowali panele i dzisiaj mogę śmiało powiedzieć, że dbam o ekologię, ale również na tym korzystam! 🙂
Dawno temu usłyszałem o rozwiązaniu jakim jest fotowoltaika, ale dopiero po skontaktowaniu się z firmą PV Projekt stwierdziłem, że to dobry pomysł. Chłopaki z firmy zamontowali panele i dzisiaj mogę śmiało powiedzieć, że dbam o ekologię, ale również na tym korzystam! 🙂