Cytat z Usunięty użytkownik data 31 lipca 2019, 14:38Dzień dobry,
23 lipca 2019 roku został ogłoszony nowy program "Mój Prąd", dzięki któremu możemy uzyskać dofinansowanie do fotowoltaiki nawet do 5000 złotych. Polecam przeczytać artykuł, który w szczegółowy sposób wyjaśnia w jaki sposób starać się o dotację, kto może zostać beneficjentem i kiedy można składać wnioski.
Dzień dobry,
23 lipca 2019 roku został ogłoszony nowy program "Mój Prąd", dzięki któremu możemy uzyskać dofinansowanie do fotowoltaiki nawet do 5000 złotych. Polecam przeczytać artykuł, który w szczegółowy sposób wyjaśnia w jaki sposób starać się o dotację, kto może zostać beneficjentem i kiedy można składać wnioski.
Cytat z ryszardo47 data 1 sierpnia 2019, 20:54czy dla firm również dostepne jest takie dofinansowanie ?
czy dla firm również dostepne jest takie dofinansowanie ?
Cytat z Usunięty użytkownik data 2 sierpnia 2019, 15:45Program "Mój Prąd" to dofinansowanie wyłącznie dla osób fizycznych, a więc gospodarstw domowych. Firmy nie mają możliwości skorzystania z tego projektu. Pozdrawiamy!
Program "Mój Prąd" to dofinansowanie wyłącznie dla osób fizycznych, a więc gospodarstw domowych. Firmy nie mają możliwości skorzystania z tego projektu. Pozdrawiamy!
Cytat z krzysiekk data 6 sierpnia 2019, 15:24Dofinansowanie do instalacji fotowoltaicznych jest świetnym rozwiązaniem i warto się o nie postarać. Mi udało się dostać dofinansowanie i dodatkowo znalazłem firmę
http://xxxxxxxxxx, która pomogła mi we wszystkim - od projektu po montaż
Filip : Nie spamujemy linkami reklamowymi na forum.
Dofinansowanie do instalacji fotowoltaicznych jest świetnym rozwiązaniem i warto się o nie postarać. Mi udało się dostać dofinansowanie i dodatkowo znalazłem firmę http://xxxxxxxxxx, która pomogła mi we wszystkim - od projektu po montaż
Filip : Nie spamujemy linkami reklamowymi na forum.
Cytat z Usunięty użytkownik data 18 września 2019, 10:21Dzień dobry,
sam z korzystałem dotacji naprawdę warto!
Dzień dobry,
sam z korzystałem dotacji naprawdę warto!